Logo Peinemann
Logo Peinemann

Advies & Service

Arbo advies
Elektrische voertuigen hebben bijzondere eigenschappen. Als werkgever bent u verplicht om deugdelijke middelen aan uw werknemers ter beschikking te stellen. Spijkstaal krijgt vaak vragen over veiligheid, milieuaspecten, gordelplicht, laadruimte voor de batterijen, voertuigverzekering, rijbewijsplicht enz.. Wij beantwoorden deze vragen graag voor u!

Logistiek advies
Spijkstaal ontwikkelde rekenmodellen om de logistieke kosten precies voor te kunnen rekenen. Niet de aanschafprijs van de elektrotrekker of de kosten per maand bepalen uiteindelijke de logistieke kosten. Het gaat om een combinatie van vele factoren: de functionaliteit van het voertuig met de ladingdragers, prestaties, batterijcapaciteit, kosten van onderhoud en schadereparaties en uw personeelskosten. Uiteindelijk bepaalt een optimale combinatie van al deze kostenaspecten de prijs. Enkele centen besparing per verplaatste aanhanger leidt heel snel tot een verassende pay-out time van een nieuwe oplossing.

Technisch advies
Spijkstaal beschikt over een schat aan kennis en ervaring. Als bouwer van voertuigen hebben we ook een groot inzicht in de constructie van de producten en de eigenschappen van constructies, onderdelen, componenten en systemen. We kunnen u met deze kennis van dienst zijn bij het vinden van oplossingen voor bijzondere vraagstukken. Bij vragen over speciale koppelsystemen, bijzondere aanhangwagens of de mogelijkheden van elektrische tractie onder bijzondere omstandigheden. Wij kunnen het allemaal precies analyseren, berekenen, ontwerpen en aanbieden. Onze technici zijn u graag van dienst om uw logistieke processen beter en efficiënter te laten verlopen.

Service & onderhoud
Op het moment dat u een nieuw Spijkstaal voertuig aanschaft, bent u ervan verzekerd dat het voertuig voldoet aan de geldende wettelijke veiligheidseisen. De betrouwbaarheid is groot en u kunt op het volledige prestatieniveau rekenen. Om over al deze eigenschappen te kunnen blijven beschikken, is er regelmatig onderhoud nodig.

Spijkstaal biedt verschillende vormen van onderhoud, afgestemd op uw onderhoudsbehoeften. De eenvoudigste en meest overzichtelijke manier is het afsluiten van een inspectie- en onderhoudsovereenkomst. Afhankelijk van het gebruik, wordt uw voertuig minimaal twee maal per jaar geïnspecteerd. Bovendien ontvangt u korting op onderdelen en wordt u bij een onverhoopte storing tussentijds, in principe binnen 48 uur, geholpen. Natuurlijk kunt u dit onderhoud ook op afroep en op basis van een nacalculatie laten verzorgen, in dat geval gelden niet de korting op onderdelen en de snelle storingsservice.

Onze servicemonteurs zijn snel ter plaatse met hun volledig ingerichte service-bus. Ze verlenen snel en adequaat service en verhelpen eventuele storingen zo mogelijk direct. Spijkstaal werkt met een vast voorrijdtarief door geheel Nederland, zodat u ook op dit punt niet voor verrassingen komt te staan.

Spijkstaal = elektrisch rijden