Logo Peinemann
Logo Peinemann

Spijkstaal Verhuur

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen biedt Spijkstaal een huurvloot aan. Het komt regelmatig voor dat klanten door tijdelijke drukte een extra voertuig nodig hebben, om aan de behoefte te kunnen voldoen. Voor hen is het een groot voordeel om tijdelijk te huren in plaats van extra voertuigen aan te schaffen. Een huurvoertuig kan ook oplossing bieden als een voertuig stuk gaat en tijdelijk niet ingezet kan worden, dan kan er met een huurvoertuig van Spijkstaal toch doorgewerkt worden.

Kort- en langlopend verhuur
Spijkstaal biedt voertuigen aan voor zowel kortlopende als langlopende huurovereenkomsten. Uiteraard zal bij een langere huurperiode het dagtarief voordeliger worden. Spijkstaal biedt verschillende typen elektrotrekkers en platformwagens aan.

Spijkstaal heeft een moderne huurvloot welke efficiënt werken garandeert door de nieuwste technologieën. Uiteraard is de huur inclusief full service, dat houdt in dat er geen extra kosten voor onderhoud en reparatie zijn.

Voor aanvullende informatie en/of een persoonlijk advies, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)181-45 70 30.

Wij hebben een zeer uitgebreide verhuurvloot en kunnen u de volgende voertuigen aanbieden:

Beschikbare elektrotrekkers:
Spijkstaal type 301 (tot 1.5 ton)
- Ergobjörn type 708-709 (tot 1.5 ton)
Spijkstaal type 303-210 (tot 3 ton)
Spijkstaal type 304 (tot 4 ton)
Spijkstaal type 306-308 (tot 8 ton)
Spijkstaal type 310 (tot 10 ton)
Spijkstaal type 425 (tot 30 ton)

Beschikbare elektrische platformwagens:
Spijkstaal type 1000
Spijkstaal type 2000

Spijkstaal = elektrisch rijden